Medlems aktuelt — 16 juni 2016

AaB Ishockey afholder igen i år Pigecamp i weekenden den 12. – 14. august.

Det er med stor glæde at U18 pigelandholdets træner duo Ulf Werner og Bjørn Peters igen vil være at finde på isen og denne gang i nyt og spændende selskab. Vi har nemlig været så heldige at Jonas KelIander, som er træner for Malmø Redhawks damehold, i år vil gøre Ulf og Bjørn selskab. Jonas har selv døtre som spiller og han har stor fokus på at piger skal turde tage initiativet i spillet.

Til dette års camp er det også lykkes at tilknytte powerskate instruktør Radim Piroutek. Radim har i flere sæsoner spillet i den bedste Tjekkiske liga. Han har spillet mere end 400 kampe i den bedste danske liga for Frederikshavn, hvor han også har været assistent træner for eliteserie holdet. Radim er specialist i skøjteteknik (powerskating) hvilket har gjort ham til en efterspurgt instruktør rundt i Europa.

Radim vil deltage på et enkelt ispas. Her ud over vil der også være forskellige ”gæstetrænere” på isen i løbet af weekenden.
I lighed med sidste år vil der blive tilbudt 6 ispas, office træning ved Martin Thimm fra Crossfit Aalborg og sociale aktiviteter. Campen starter fredag eftermiddag den 12/8 med det første ispas og slutter søndag eftermiddag den 14/8.

Prisen for weekenden inklusiv overnatning, 2xmorgenmad, 2xfrokost, 2xaftensmad, samt mellemmåltider er 1.600.-
Lørdag aften vil aftensmaden blive serveret i hytten og forældre og pårørende er meget velkommen til at deltage.

Prisen for spisningen er 150.- som afregnes på dagen, men tilmelding er nødvendig.

Pladserne er begrænsede til 30 og listen med de tilmeldte kan ses på www.aab-is.dk under fanen ”camp” øverst.

Tilmelding kan gøres til Martin Søndergaard på afmd@aab-is.dk, hvortil eventuelle spørgsmål også kan rettes, hvilket også kan gøres på telefon 20838655.

Skulle der være pårørende som ønsker overnatning under campen kan vi anbefale Scandic Aalborg til følgende priser, enkeltværelse 630, dobbelt 750, trippel 970, familieværelse (4) 1.090.- oplys ”AaB Ishockey” ved bookning for opnåelse af prisen. Priserne er inklusiv morgenmadsbuffet.

Bookning skal ske på anders.bystrup@scandichotels.com

HENT SOM PDF DOKUMENT

Share

About Author

aabishockey