Nyheds oversigt — 21 december 2017

Den forgangne weekend var flere tidligere og nuværende AaB-ungdomsspillere afsted til turneringer med deres landshold rundt om i verden.

U16-landsholdet var til turnering i Skien i Norge, hvor de unge talenter spillede mod Frankrig, Norge og Letland. Med på holdet var den tidligere AaB-dreng Anders Larsen, som nu spiller i Esbjerg. Holdet kom hjem med en enkelt sejr og to nederlag.

U20-landsholdet ligger p.t. i træningslejr i Canada op til U20-VM, som starter 26. december. Her spillede holdet fredag aften en god kamp mod værtsholdet, som godt nok endte med sejr til canadierne, men efter en flot indsats af de danske spillere. Med på holdet er to tidligere AaB-spillere: Mads Søgaard, som nu spiller for Austin Bruins i USA, og Oliver Paaske Larsen, som nu spiller for Leksand i Sverige.

Endelig var de to AaB-spillere Emma Jensen og Katrine Westmark med, da U18-kvinderne var til turnering i Norge. Holdet spillede tre kampe mod Norge og vandt flot de to af dem. Katrine træner til daglig i Frederikshavn, men spiller for AaB, når der er kamp. Efter kampene mod Norge blev både Emma og Katrine udtaget til det endelige hold, som skal til VM i Polen i januar. Vi ser frem til at følge pigerne under kampene.

Weekendens flotte resultater af nuværende og tidligere AaB-ungdomsspillere er endnu et skulderklap til klubbens undgdomsarbejde. Vi glæder os over spillernes indsats og ønsker dem alle tillykke med resultaterne.

Hold fotografering

Hold fotografering

oktober 27, 2018
Juletilbud

Juletilbud

oktober 25, 2018

Camp i efterårsferien

september 30, 2018

Firmaturneringen 18/19

september 16, 2018
Isplanen er opdateret

Isplanen er opdateret

september 06, 2018
Betaling af kontingent

Betaling af kontingent

august 13, 2018
Tillykke til Pirates

Tillykke til Pirates

april 25, 2018

Share

About Author

aabishockey