Medlems aktuelt — 07 maj 2015

AaB Ishockey er stolte af at kunne inviterer til pigecamp den 7/8 til den 9/8 2015, igen med Maria Rooth som hovedtræner.

Vi er glade for, at Maria har accepteret at komme tilbage til Aalborg for at afvikle endnu en camp kun for pige spillere.

Siden sidste år har Maria opnået den store anerkendelse at komme i Hall of Fame både i Sverige, som blot den anden kvindespiller, men også i IIHF regi, som den første Svenske kvinde. Disse udmærkelser er blandt andet med baggrund i 265 landskampe med 105 mål til følge. OL-sølv i 2006, OL-bronze i 2002, 3 Amerikanske collegemesterskaber og 4 Svenske mesterskaber.

Så vi er meget stolte af endnu engang at kunne præsenterer en så stor kapacitet inden for kvindeishockey som hovedtræner på dette års camp.

Som hjælp til Maria er det lykkedes os at få Jens Nielsen til at hjælpe sammen med U18 Landsholdets trænere Bjørn Peters og Ulf Werner.

Jens har en legende og kreativ indgang til spillet, kombineret med en seriøs indstilling til sporten, hvilket mere end 200 landskampe for Danmark og over 550 kampe i den bedste Svenske liga bevidner. Jens har trænet Leksands kvindehold, som tæller flere Svenske landsholds profiler og vil for den kommende sæson stå i spidsen for Aalborg Pirates. Jens er netop i gang med at skrive afsluttende eksamen, for at opnår den højeste Svenske træner uddannelse

Hans selvvalgte emne er ”At nå fremgang som pigeishockeyspiller”

Campen i år kommer til at blive delt i 2 grupper, efter årgang og niveau og med et maksimum på 35 deltagere, vil dette give store muligheder for personlig udvikling til hver enkelt spiller.

Overnatning, vil i år blive samme sted som sidste år, nemlig i Bjælkehytten, som er booket.
I lighed med sidste år vil der blive tilbudt 6 ispas, teori, samt sociale aktiviteter. Campen starter fredag eftermiddag den 7/8 med det første ispas og slutter søndag eftermiddag den 9/8.

Prisen for weekenden inklusiv overnatning, 2xmorgenmad, 2xfrokost, 2xaftensmad, samt mellemmåltider er 1.600.-
Tilmelding kan gøres til Martin Søndergaard på afmd@aab-is.dk, hvortil eventuelle spørgsmål også kan rettes, hvilket også kan gøres på telefon 20838655.

HENT INVITATION SOM PDF HER.

Share

About Author

aabishockey