Nyheds oversigt — 24 april 2017

Dansk ishockey oplever fremgang. Ikke kun på landsholdene, der spiller med blandt verdens bedste, og i NHL, hvor danske spillere gang på gang viser sig frem på flotteste manér, men også på bredden og antallet af ishockeyspillere.

For anden sæson på stribe er antallet af ishockeyspillere nemlig øget herhjemme.

Danmarks Idræts-Forbunds nye medlemstal er netop opgjort, og de viser, at der er kommet næsten 400 nye ishockeyspillere ind i klubberne i forhold til 2015-opgørelsen.

Helt nøjagtig spiller 4647 danskere nu ishockey i en klub mod 4275 i 2014 og 4066 ishockeyspillere for bare to år siden. Pludselig nærmer dansk ishockey sig 5000 registrerede spillere. En magisk grænse, der aldrig tidligere har været passeret. Direktør i Danmarks Ishockey Union, Ulrik Larsen, glæder sig naturligvis over de nye tal.

– Det spirer med optimisme rundt omkring i klubberne og i dansk ishockey generelt. Nu går vi målrettet og stenhårdt efter de 5000 medlemmer, som også er et af vores mål i vores fireårs-strategiplan, som vi arbejder med sammen med Danmarks Idræts-Forbund.
Årsagerne til medlemsstigningen ligger ifølge Ulrik Larsen ikke mindst ude i klubberne, hvor der leveres et fremragende rekrutteringsarbejde.

– Det er ikke kun blandt spillere, for vi ser også masser af unge ledere og trænere på vores grundkurser, siger Ulrik Larsen.
Han noterer sig ligeledes, at antallet af isflader herhjemme er øget de seneste sæsoner – og også vil øges endnu mere i de kommende år.
– Vi har fået en ny hal i Ørestaden, og der kommer en træningshal i Hørsholm næste sommer.

Der er en ny hal på vej på Amager, ligesom KSF (Københavns Skøjteløber Forening) inde på Østerbro om nogle år får deres nye hal efter at have gjort et fremragende stykke ungdomsarbejde under svære forhold i en del sæsoner efterhånden. Jo, vi er optimister, siger Ulrik Larsen.

Hold fotografering

Hold fotografering

oktober 27, 2018
Juletilbud

Juletilbud

oktober 25, 2018

Camp i efterårsferien

september 30, 2018

Firmaturneringen 18/19

september 16, 2018
Isplanen er opdateret

Isplanen er opdateret

september 06, 2018
Betaling af kontingent

Betaling af kontingent

august 13, 2018
Tillykke til Pirates

Tillykke til Pirates

april 25, 2018

Share

About Author

aabishockey